Ingrediente:
- Pentru blat: - 200g biscuiti Petit Beurre; - o jumatate pachet de unt topit.
- Pentru umplutura: - 250g mascarpone; - o cana de frisca lichida; - o cana de zahar; - zeama de la o lamaie; - esenta de portocale; - o lingurita cu coaja de lamaie si portocala
- Pentru topping: - o cana cu visine fara samburi; - 3 linguri de zahar; - un plic de gelatina.
Mod de preparare:
- Am zdobit biscuitii si i-am amestecat cu untul topit, apoi i-am pus intr-o forma de tortcu peretii detasabili, i-am presat bine si i-am lasat la frigider pana s-au intarit.
- Am batut frisca intr-un bol, iar in altul am mixat branza mascarpone cu zaharul, esenta, coaja de lamaie si portocala, apoi le-am amestecat pe amandoua.
- Am turnat toata compozitia peste blatul de biscuiti si le-am mai lasat la rece o ora.
- Gelatina se lasa la inmuiat 10 minute in 100ml de apa.
- Am fiert visinele cu zaharul in o jumatate de cana de apa in jur de 10 minute. Le-am luat de pe foc si le-am amestecat cu gelatina.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu