INGREDIENTE:
- 1 kg carne tocata;
- 10 felii bacon;
- 5 catei de usturoi;
- o ceapa rosie mare;
- cateva felii de cascaval;
- sare, piper, boia dulce, fulgi de chilli;
- 2-3 rosii;
- o salata verde;
- cateva chifle
MOD DE PREPARARE:
- Baconul se taie cubulete, iar ceapa se toaca marunt.
- Se pune baconul la prajit in putin ulei, se condimenteaza cu sare, piper, fulgi de chilli si boia dulce, apoi se adauga ceapa si usturoiul si se mai tine pe foc pana se caleste ceapa.
- Baconul cu ceapa si usturoiul se scoate pe un servetel de hartie, sa se scurga de uleiul in plus. Se amesteca cu carnea tocata, apoi se formeaza burgerii.
- Burgerii se prajesc cate 5 min pe fiecare parte. Cand se intorc pe a doua-a parte, se pune cate o feliuta de cascaval deasupra.
- Se taie chiflele pe jumatate, se adauga un burger (eu am pus 2 burgeri, pentru ca au iesit mai mici), o frunza de salata si 2 felii de rosie. Se pot pune si sosuri (ketchup, mustar, maioneza etc).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu