INGREDIENTE:
- 5 pulpe superioare;
- 5-6 catei de usturoi;
- 4 linguri bulion,
- 2 linguri sos chilli dulce;
- ulei;
- sare cu ierburi aromatice;
- piper;
- rozmarin;
- patrunjel.
- Pulpele se spala, apoi se dau cu sare si piper, pe ambele parti si se prajesc in 2-3 linguri de ulei.
- Se rumenesc pe ambele parti, apoi se aseaza intr-un vas termorezistent.
- In uleiul ramas, se pune usturoiul maruntit, se caleste putin, apoi se dauga bulionul, sosul de chilli si putin rozmarin uscat.
- Daca este nevoie, se mai adauga sare si piper.
- Sosul se pune peste pulpe si se baga la cuptorul preincalzit, pentru 30-35 min.
- La sfarsit, se adauga putin patrunjel tocat.
- Se serveste cu piure de cartofi.
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu