O reteta pentru provocarea "Weekend cu spor", initiata de Stefania.
Luna aceasta gazda este Margareta Cismasiu, cu al sau blog.
Ne-a provocat sa pregatim o reteta din urmatoarele categorii: PRAJITURI, SUPE/CIORBE SI APERITIVE.
INGREDIENTE:
- 500g carne de vita cu os;
- 1 morcov;
- 1 ardei;
- o buc. radacina de telina;
- o buc. radacina de patrunjel.
- o jumatate de dovlecel;
- 4 rosii;
- 2 cartofi;
- sare;
- piper;
- telina (la plic).
MOD DE PREPARARE:
- Carnea de vita se spala, apoi se pune la fiert cu sare.
- Eu am pus-o in oala sub presiune si am lasat-o 50 min de cand a inceput sa fiarba.
- Intre timp, am pregatit legumele.
- Ceapa, morcovul si ardeiul le-am tocat marunt, iar radacinile cubulete mai mici.
- Le-am pus in oala si le-am lasat sa fiarba 30min.
- Am taiat rosiile, dovlecelul si cartofii cubulete, apoi le-am pus in oala.
- Am potrivit gustul de care si piper si am mai lasat pe foc pana au fiert cartofii.
- La sfarsit, am adaugat telina uscata.
- Am servit cu ardei iute si cu otet de la ardei.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu