O reteta pentru provocarea "Weekend cu spor", initiata de Stefania.
Luna aceasta gazada este Alina, cu al sau blog Gateste sanatos si gustos.
Ne-a provocat sa pregatim orice preparat din urmatoarele categorii: "Paine", "Retete traditionale" si "Retete de post", iar ca preparat "de suflet" a ales Snitele printului.
De cand am citit reteta am vrut s-o pregatesc, mai ales ca mi s-a parut interesanta povestea ei. In plus, au fost foarte gustoase!
INGREDIENTE:
- 500 g piept de pui;
- 2 oua;
- 80 g fulgi de porumb;
- 2 linguri smantana 25% grasime;
- 4-5 linguri de lapte;
- 2 linguri vin roze;
- patrunjel;
- sare;
- piper;
- oregano;
- usturoi granulat.
MOD DE PREPARARE:
- Pieptul de pui se taie in felii subtiri si se bate usor, apoi se pun condimentele pe fiecare parte (sare, piper si oregano).
- Fulgii de porumb se maruntesc si se pun intr-un blender impreuna cu ouale, smantana, laptele, vinul, patrunjelul si usturoiul granulat.
- Se amesteca cateva minute, apoi se pune intr-o farfurie adanca.
- Bucatile de piept de pui se trec prin compozitie, apoi se prajesc in ulei incins, cateva minute pe fiecare parte.
- Noi le-am servit cu cartofi prajiti! :D
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu