INGREDIENTE:
- 650 g ficatei de pui;
- 3 cepe mici;
- 2 linguri de faina;
- 2 linguri bulion;
- usturoi granulat;
- sare;
- piper;
- patrunjel;
- ulei.
MOD DE PREPARARE:
- Ficateii se spala si se lasa la uscat.
- Faina se amesteca cu o lingurita de usturoi granulat, sare si piper.
- Fcateii se dau prin amestecul de faina, apoi se pun la prajit in 2 linguri de ulei.
- Se prajesc cateva minute pe fiecare parte, adaugandu-se din cand in cand apa.
- Cand s-au rumenit, ficateii se scot pe o farfurie si se pune la calit ceapa taiata felii.
- Cand s-a inmuiat ceapa, se adauga bulionul si o cana-doua de apa.
- Se da in clocot, apoi se pune ficatul si se fierbe cateva minute, pana scade.
- La final, se adauga patrunjel tocat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu