INGREDIENTE:
- 8 buc cotlet de porc;
- o capatana de usturoi;
- un pahar cu vin;
- un pahar cu apa;
- 2 linguri bulion;
- ulei;
- cimbru;
- sare;
- piper.
MOD DE PREPARARE:
- Carnea se spala, apoi se da cu sare si piper si se baga la frigider.
- Se scoate de la frigider cu o ora inainte sa fie pregatita.
- Intr-o tigaie cu putin ulei, se prajesc cotletele cateva minute (max. 3 min pe fiecare parte), apoi se pun intr-un vas termorezistent.
- Usturoiul se curata, se zdrobeste cu lama unui cutit si se pune peste carne, apoi se presara cimbru uscat.
- Se adauga vinul si apa, apoi se baga la cuptor, 50-60min.
- Se mai intorc din cand in cand cotletele si se stropesc cu sos.
- Cand este aproape gata, se adauga bulionul si se amesteca.
- Se mai lasa 10-15 min in cuptor.
- Merge de minune cu piure de cartofi si salata de vara.
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu