O cina rapida si delicioasa.
INGREDIENTE:
- 5-6 cartofi;
- un piept de pui;
- 80 g branza telemea;
- 50 g branza de burduf;
- 100 g cascaval afumat;
- ulei de masline;
- condimente pentru carne de pui;
- sare;
- piper.
- Cartofii se fierb 5-10 min in apa, apoi se curata si se taie felii.
- Pieptul de pui se spala bine, se taie cubulete, apoi se amesteca cu putin ulei de masline si se presara condimentele, sare si piper.
- Intr-un vas termorezistent, se pun cartofii taiati, se presara sare si piper, apoi se adauga pieptul de pui.
- Se intind uniform in vas, se adauga o jumatate de pahar cu apa, apoi se baga la cuptorul preincalzit 40-45min sau pana cand este puiul gata.
- Dupa 25 min, se intorc pe partea cealalta si se mai lasa la cuptor.
- Cand s-au rumenit putin, se scot din cupptor, se adauga branza de burduf (taiata fin) si se presara telemeaua si cascavalul.
- Se mai lasa in cuptor pana se topeste cascavalul si se rumeneste.
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu