Un fel de mancare rapid, gatit cu "resturi". Pieptul de pui a ramas de la puiul facut la cuptor cu o seara in urma, la fel si piureul, iar ardeiul si porumbul dulce se gasesc mereu la mine in frigider ;) Asa ca a iesit o cina pe cinste si nu am fost nevoita sa arunc mancarea ramasa.
INGREDIENTE:
- 1 piept de pui;
- 6 linguri piure de cartofi;
- o jumatate ardei ;
- 150g porumb dulce;
- 170g cascaval ras;
- 150ml vin alb demisec;
- sare;
- piper.
MOD DE PREPARARE:
- Pieptul de pui se taie cubulete, ardeiul bastonase, iar cascavalul se da pe razatoare.
- Bucatile de piept de pui se aseaza intr-un vas termorezistent, se pune sare si piper, apoi se adauga porumbul scurs, ardeiul, vinul si jumatate din cantitatea de cascaval ras.
- Piureul se intinde deasupra, iar, la sfarsit, se presara restul de cascaval.
- Se da la cuptor 35-40min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu