INGREDIENTE:
- 3 oua;
- 5 linguri cu varf de faina;
- o jumatate de pliculet praf de copt;
- 125g iaurt natur;
- 100g cascaval;
- o conserva de ton bucati in suc propriu;
- 50g masline feliate;
- 100g porumb dulce;
- sare;
- piper;
- ulei pentru uns tava.
MOD DE PREPARARE:
- Tonul se lasa la scurs, iar cascavalul se da pe razatoare.
- Ouale se mixeaza pana se fac spuma si isi dubleaza volumul, apoi se pune iaurtul, sare, piper si se amesteca.
- Se adauga faina amestecata cu praful de copt, apoi cascavalul ras, porumbul, maslinele, tonul si se amesteca bine.
- Compozitia se toarna intr-o forma de cozonac/chec, unsa cu ulei.
- Se baga tava 35-40 min in cuptorul preincalzit.
- Checul se lasa la racit in cuptor, cu usa deschisa.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu