INGREDIENTE:
- 3 legaturi de loboda;
- o ceapa;
- un morcov;
- o lingura de ulei;
- sare de mare aromatizata cu verdeturi;
- piper;
- o lingura legume deshidratate;
- zeama de la o jumatate de lamaie;
- leustean.
MOD DE PREPARARE:
- Loboda se spala in apa rece, se curata de cozi, apoi se taie marunt.
- Ceapa se toaca marunt, iar morcovul se da pe razatoare.
- Se calesc in oala intr-o lingura de ulei si una de apa, apoi se pun 2 litri de apa, sare, piiper, legumele deshidratate si se lasa sa fiarba 15-20 min, pana sunt gata.
- Cand s-au fiert legumele, se adauga loboda si zeama de lamaie si se mai lasa 5 min pe foc.
- Se serveste cu leustean proaspat tocat.
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu