INGREDIENTE:
- 3 oua
- 2 linguri smantana
- 100 g branza de capra
- 60g camembert
- 80g telemea vaca
- 3 linguri faina
- un praf de copt
- sare, piper, mix curry, oregano
- ketcup
MOD DE PREPARARE:
- Branza de capra si telemeaua le-am dat pe razatoare, iar branza camembert am rupt-o in bucati mici.
- Am amestecat ouale cu smantana si condimentele (sare, piper, mix curry, oregano), am adaugat faina amestecata cu praful de copt, apoi branza rasa.
- Am pus hartie pentru briose in tava speciala si am turnat compozitie pana la jumatate, pentru a lasa loc sa creasca.
- Am pus peste compozitie cate o bucatica de camembert, ketcup si am presarat putin oregano.
- Am bagat la cuptor pentru 20 min.
- Au iesit 30 de briose mici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu