INGREDIENTE:
- 250 g paste fusilli
- o conserva de ton bucati in ulei vegetal de la Sun Food
- o conserva de rosii bucati in sos
- 2 linguri bulion
- 3 catei de usturoi
- 100 g masline kalamata
- o mana busuioc proaspat
- 80 g cascaval + branza rase
- sare, piper
- Am pus apa la fiert. Cand a fiert apa, am adaugat pastele si putina sare, apoi le-am fiert 8 min.
- Am pus o lingura de ulei intr-o tigaie, am adaugat usturoiul pisat si l-a calit 1 min, apoi am adaugat rosiile cu sos si bulionul, am pus capacul si am lasat sa fiarba 10 min, amestecand din cand in cand si adaugand apa daca este nevoie.
- Am adaugat tonul, busuiocul, maslinele, sare, piper, le-am lasat vreo 2 min, apoi am adaugat pastele si am amestecat.
- Am pus pastele cu sos intr-un vas termorezistent, am adaugat cascavalul si branza rase, apoi am bagat in cuptor 5-7 min, pana s-a topit cascavalul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu