INGREDIENTE:
- 200 g faina;
- 100 g unt;
- 1 ou;
- sare;
- 2 linguri cu apa;
- 400 g mozzarella;
- 3-4 ciuperci champignon brune;
- oregano.
- Pentru aluat am amestecat faina cu untul, oul si sarea, apoi am adaugat si apa. Am framantat repede aluatul, apoi l-am invelit in folie si l-am bagat la frigider, pentru o ora.
- Mozzarella am taiat-o felii, iar ciupercile le-am feliat foarte subtire.
- Am uns o forma de tarta cu unt, am intins aluatul si l-am intepat cu o furculita, apoi am bagat tava in cuptor pentru 20 de minute.
- Am scos tava din cuptor, am adaugat feliile de mozarella, ciupercile si am presarat oregano uscat, apoi am bagat-o din nou in cuptor pentru 10min sau pana cand se topeste si se rumeneste mozzarella.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu