INGREDIENTE:
- 2 pulpe intregi de pui afumate;
- 500g mazare;
- 2 cepe;
- 2 morcovi;
- 4 rosii coapte;
- 2 linguri bulion;
- patrunjel;
- sare;
- piper.
- Pulpele de pui se spala, apoi se taie in 2 si se pun la prajit in putin ulei.
- Se lasa cate 2-3 min. pe fiecare parte.
- Separat, se pune apa la fiert.
- Ceapa taiata marunt se pune peste pulpe, se lasa cateva minute pana se inmoaie, apoi se adauga morcovii taiati cubulete.
- Cand s-au calit legumele, se adauga apa fiarta, apoi mazarea congelata, rosiile taiate cubulete, bulionul, sare si piper.
- Se lasa sa fiarba 45 min, iar, la sfarsit, se adauga putin patrunjel si se potriveste gustul cu sare si piper.
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu