INGREDIENTE:
- 2 dovlecei (400g);
- 7 oua;
- 100 g cascaval;
- 80 g branza gouda;
- 150g iaurt 3,5%;
- busuioc uscat;
- sare;
- piper;
- unt pentru uns.
MOD DE PREPARARE:
- Dovleceii se spala, apoi se taie rondele.
- Cascavalul si branza gouda se dau pe razatoare.
- Ouale se separa, iar albusurile se bat spuma (nu foarte tare) cu un praf de sare.
- Galbenusurile se amesteca cu cascavalul, branza gouda, iaurtul si feliile de dovlecei.
- Se pune sare, piper si busuioc uscat, dupa gust.
- Albusurile batute spuma se incorporeaza in galbenusuri.
- Se unge cu unt un vas termorezistent si se aseaza compozitia.
- Se da la cuptor, la 170 grade, 20-25 min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu