INGREDIENTE:
- 3 pulpe dezosate de pui;
- 2 cepe;
- un morcov;
- 3 linguri bulion;
- 200ml vin roze sau alb;
- 1 lingurita de zahar;
- o capatana mica de usturoi;
- 2 linguri de ulei;
- o foaie de dafin
- sare;
- piper;
- patrunjel.
MOD DE PREPARARE:
- Pulpele se taie pe jumatate, se pun pe foc cu 2 linguri de ulei si 3 de apa, se pune capacul si se lasa pana se patrunde bine, adaugand din cand in cand apa.
- Se rumesc pe ambele parti, apoi se adauga ceapa tocata marunt si morcovul taiat cubulete.
- Se lasa cateva minute, pana se inmoaie legumele, apoi se adauga bulionul, vinul, 600 ml de apa, foaia de dafin, sare si piper.
- Se pune capacul si se lasa sa fiarba 35 min, apoi se adauga usturoiul tocat marunt si se mai lasa 10 min.
- La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.
- Se poate servi cu mamaliga sau piure de cartofi.
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu