INGREDIENTE:
- 1200 g rosii cherry;
- sare roz de Himalaya grunjoasa;
- busuioc uscat;
- frunze de busuioc verde;
- usturoi;
- ulei de masline.
MOD DE PREPARARE:
- Rosiile se taie pe jumatate si se scot semintele (se strange de ele pana ies semintele).
- Se aseaza intr-o tava cu hartie de copt. Am folosit 2 tavi.
- Se presara peste ele sare grunjoasa si busuioc uscat.
- Se baga la cuptor, la 100 grade, 5 ore, pana iese toata apa din ele.
- Cand sunt gata, se pun in borcane: un strat de rosii, usturoi, frunze de busuioc proaspat si tot asa pana borcanele sunt pline.
- Deasupra se toarna ulei de masline, pana acopera tot, se pune capacul si se strange bine.
- Borcanele se tin in frigider.
- Au iesit 2 borcane mici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu