INGREDIENTE:
- 1 dovlecel galben mic
- 1 dovlecel zucchini
- o vanata lunga
- 80 g branza de capra
- o rosie
- 2 linguri maioneza
- 1 iaurt natur mic
- 5-6 catei de usturoi
- sare
MOD DE PREPARARE:
- Dovleceii si vanata se spala bine, se sterg cu un servetel, apoi se taie in feliute subtiri.
- Dovleceii i-am taiat rondele, iar vanata am taiat-o pe lung.
- Fasiile de legume le-am dat cu sare, apoi le-am gatit pe grill cate 2 min pe fiecare parte.
- Intre timp, am facut maioneza dintr-un galbenus, o lingurita de mustar, putina zeama de lamaie si o jumatate de litru de ulei.
- Intr-un blender, am pus doua linguri de maioneza, iaurtul si usturoiul si am amestecat pana s-a format un sos, apoi am adaugat sare (nu este nevoie de multa sare pentru ca branza este sarata).
- Dupa ce s-au racit, am pus legumele pe un platou, am adaugat branza taiata in cubulete, sosul, din loc in loc si rosia taiata in felii mai groase.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu