Faceți căutări pe acest blog

Dovlecel pane cu sos tzatziki




INGREDIENTE:

  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • 50 g branza de capra
  • 2 linguri faina
  • sare + mix condimente curry
  • sos tzatziki: 200g iaut grecesc + un castravete mic + 4 catei de usturoi + o lingura maioneza




MOD DE PREPARARE:

  1. Dovlecelul se taie rondele, se presara cu sare si se lasa 5-10 min.
  2. Rondelele de dovlecel se sterg cu un servetel de bucatarie, pentru a se elimina apa care s-a lasat.
  3. Intr-o farfurie se pune faina, iar in alta se bat ouale cu condimentele si cu branza rasa.
  4. Dovleceii se trec prin faina, apoi prin ou si se pun la prajit in ulei incins, cam 1min pe fiecare parte.
  5. Pentru sosul tzatziki am curatat castravetele, l-am dat pe razatoare, apoi am amestecat toate ingredietele.


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu