INGREDIENTE:
- 4 linguri gem de prune
- o cana zahar
- o cana apa minerala
- o jumatate de cana de ulei
- un praf de sare
- 2 cani faina
- un praf de copt
- o lingura cacao
- o lingurita bicarbonat de sodiu
- 50 g fulgi de migdale
MOD DE PREPARARE:
- Se amesteca gemul cu zaharul, apoi se adauga apa minerala, uleiul si un praf de sare.
- Separat, se amesteca faina cu cacaua, praful de copt si bicarbonatul, apoi se adauga, putin cate putin, peste prima compozitie.
- Se pune hartie de copt intr-o tava, se adauga compozitia si se da la cuptorul preincalzit, pentru 15 min.
- Dupa 15 min, se scoate tava si se presara fulgii de migdale, apoi se mai baga la cuptor pentru 20 de min.
- Se poate verifica daca este gata cu o scobitoare, daca nu o mai lasam 5-10min.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu