INGREDIENTE:
- 6 piersici
- 5 oua
- 2 cani zahar
- o cana lapte
- o cana ulei
- 2 cani si jumatate faina
- 2 plicuri zahar vanilat
- un plic praf de copt
- un praf de sare
- Am separat ouale, galbenusul de albus.
- Am mixat galbenusurile cu o cana de zahar si zaharul vanilat pana galbenusurile isi deschid culoarea, cam 5 min.
- Am adaugat uleiul, amestecand continuu, apoi laptele, faina si praful de copt.
- Aluatul l-am pus intr-o tava cu hartie de copt si l-am dat la cuptor pentru 7 min.
- Dupa 7 min, am scos tava si am aranjat piersicile taiate feliute deasupra aluatului, apoi am mai dat la cuptor pentru 25 min.
- Am batut albusurile tare cu un praf de sare si o cana de zahar si, dupa cele 25 min, am scos tava si am adaugat albusurile peste fructe.
- Am mai lasat 45 min la cuptor, pana s-a facut bezeaua. Se poate lasa chiar si o ora, daca bezeaua nu este gata, aramie.
- Se serveste dupa ce se lasa la racit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu