Faceți căutări pe acest blog

Ficatei de pui cu gogosar in sos de rosii


INGREDIENTE:

  • 500g ficatei de pui
  • 6 linguri de gogosari in sos de rosii
  • 4 linguri ketchup
  • o ceapa mica
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • patrunjel si marar


MOD DE PREPARARE:

  1. Ficatul l-am spalat bine, in 3 ape, apoi l-am lasat in apa rece cu sare o jumatate de ora. Dupa, l-am scurs bine si l-am pus la prajit in putin ulei, cate 3-4 min pe fiecare parte.
  2. Ceapa am tocat-o marunt, apoi am adaugat-o peste ficat.
  3. Cand s-a inmuiat ceapa, am adaugat gogosarul in sos, ketchup-ul si o jumatate de pahar de apa si am potrivit gustul cu sare.
  4. Am lasat sa scada apa, apoi am adaugat usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocat.
  5. Nu a mai fost nevoie de alte condimente, deoarece sosul de la gogosari a avut boabe de piper, boabe de mustar si foi de dafin.
  6. Am servit cu mamaliguta.

































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu