INGREDIENTE:
- 500g ficatei de pui
- 6 linguri de gogosari in sos de rosii
- 4 linguri ketchup
- o ceapa mica
- 6 catei de usturoi
- sare
- patrunjel si marar
MOD DE PREPARARE:
- Ficatul l-am spalat bine, in 3 ape, apoi l-am lasat in apa rece cu sare o jumatate de ora. Dupa, l-am scurs bine si l-am pus la prajit in putin ulei, cate 3-4 min pe fiecare parte.
- Ceapa am tocat-o marunt, apoi am adaugat-o peste ficat.
- Cand s-a inmuiat ceapa, am adaugat gogosarul in sos, ketchup-ul si o jumatate de pahar de apa si am potrivit gustul cu sare.
- Am lasat sa scada apa, apoi am adaugat usturoiul pisat, mararul si patrunjelul tocat.
- Nu a mai fost nevoie de alte condimente, deoarece sosul de la gogosari a avut boabe de piper, boabe de mustar si foi de dafin.
- Am servit cu mamaliguta.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu