INGREDIENTE:
- Pentru mamaliga: 3 cani malai, apa, 50g unt, sare
- 200g branza
- 300g cascaval
- 2 carnati
- 6 oua
MOD DE PREPARARE:
- Am pus apa cu sare la fiert. cand a dat in clocot am adaugat malaiul, putin cate putin, amestecand continuu cu un tel, apoi untul. Se lasa pe foc cateva minute, sa se fiarba malaiul.
- Mamaliga nu trebuie sa fie tare.
- Branza si cascavalul se dau pe razatoare, iar carnatii se taie rondele.
- Carnatii se prajesc in putin ulei, apoi se scot pe servetel de bucatarie, sa se scurga surplusul de ulei.
- Am uns un vas termorezistent cu unt, apoi am adaugat un strat de mamaliga, branza +cascaval, carnati, branza+cascaval, mamaliga.
- Se fac sase gauri in mamaliga, cu o lingura, unde se adauga ouale, apoi se mai pune putina branza+cascaval.
- Se baga la cuptor pentru 30 min sau pana se rumeneste.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu