Faceți căutări pe acest blog

Drob de pui



INGREDIENTE:

  • 700 g piept de pui;
  • 200 g ficatei de pui;
  • 2 legaturi ceapa verde;
  • 2 legaturi usturoi verde;
  • 2 legaturi patrunjel;
  • o legatura marar;
  • 7 oua;
  • 6 oua fierte;
  • sare;
  • piper;
  • unt + pesmet - pentru tapetat tava.

MOD DE PREPARARE:
  1. Pieptul de pui si ficateii se pun la fiert in apa cu sare, separat.
  2. Se aduna spuma, iar cand este gata, se scurge apa si se lasa la racit.
  3. Intre timp, se toaca verdeturile.
  4. Se toaca pieptul de pui si ficateii si se amesteca cu verdeturile.
  5. Ouale se bat spuma cu sare si piper, apoi se toarna peste compozitia de verdeturi cu carne.
  6. Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet un vas termorezistent.
  7. Se adauga jumatate din compozitie, ouale fierte curatate de coaja, apoi restul de compozitie.
  8. Se baga vasul in cuptorul preincalzit, 35-40min.
  9. Drobul se lasa la racit in cuptor, cu usa deschisa, apoi se taie.
  10. Pofta buna!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu