INGREDIENTE:
- 700 g piept de pui;
- 200 g ficatei de pui;
- 2 legaturi ceapa verde;
- 2 legaturi usturoi verde;
- 2 legaturi patrunjel;
- o legatura marar;
- 7 oua;
- 6 oua fierte;
- sare;
- piper;
- unt + pesmet - pentru tapetat tava.
MOD DE PREPARARE:
- Pieptul de pui si ficateii se pun la fiert in apa cu sare, separat.
- Se aduna spuma, iar cand este gata, se scurge apa si se lasa la racit.
- Intre timp, se toaca verdeturile.
- Se toaca pieptul de pui si ficateii si se amesteca cu verdeturile.
- Ouale se bat spuma cu sare si piper, apoi se toarna peste compozitia de verdeturi cu carne.
- Se unge cu unt si se tapeteaza cu pesmet un vas termorezistent.
- Se adauga jumatate din compozitie, ouale fierte curatate de coaja, apoi restul de compozitie.
- Se baga vasul in cuptorul preincalzit, 35-40min.
- Drobul se lasa la racit in cuptor, cu usa deschisa, apoi se taie.
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu