INGREDIENTE:
- Pentru aluat: 200 g faina, 100 g unt, un ou, sare, piper
- Pentru umplutura: 100 g cascaval, 100 g branza sarata, 250 g mozzarella, 150 g smantana, o mana de seminte mixte, sare, piper
MOD DE PREPARARE:
- Am pus toate ingredientele pentru aluat intr-un castron mare si am framantat cu mana. Cand a fost gata, l-am bagat la frigider pentru o ora.
- Branza sarata, jumatate din cascavalul si jumatate din mozzarella le-am dat pe razatoare si le-am amestecat cu smantana, sare si piper. Cealalta jumatate de mozarela am taiat-o felii.
- Am tapetat o forma de tarta cu unt si faina, am intins aluatul si l-am intepat cu o furculita, apoi am adaugat umputura si am bagat la cuptor 20 de minute.
- Am scos tava din cuptor, am adaugat feliile de mozzarella, am presarat seminte si restul de cascaval ras, apoi am mai dat la cuptor pentru 15 min, pana s-a rumenit frumos.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu