INGREDIENTE:
- 1 kg carne tocata;
- 15 felii bacon;
- o capatana de usturoi;
- o ceapa rosie mare;
- cateva felii de cascaval;
- sare, piper, boia dulce;
- 2-3 rosii;
- o salata verde;
- cateva chifle
- cativa cartofi pentru prajit
- Baconul l-am taiat cubulete, usturoiul l-am curatat si pisat, iar ceapa am tocat-o marunt.
- Am pus baconul intr-o tigaie cu ulei incins, iar cand s-a prajit, am adaugat ceapa si usturoiul, apoi am condimentat cu sare, piper si boia. Am lasat pe foc pana s-a calit ceapa.
- Am scos baconul pe un servetel de hartie, sa se scurga de surplusul de ulei.
- Am lasat sa se raceasca, apoi am amestecat cu carnea tocata si am formeat burgerii.
- Am prajit burgrii cate 5 min pe fiecare parte. Cand si-am intors pe a doua-a parte, am pus cate o feliuta de cascaval deasupra (am taiat feliile de cascaval in 4, sa fie cat burgerii). Au iesit 40 de burgeri.
- Am taiat chiflele pe jumatate, am adaugat o frunza de salata, o felie de rosie si un burger sau doi (depinde cat de mici au iesit). Se pot pune si sosuri (ketchup, mustar, maioneza etc).
- I-am servit cu cartofi prajiti.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu