INGREDIENTE:
- 750 g costita afumata;
- un morcov mare;
- un ardei gogosar;
- un ardei bulgaresc;
- o ceapa;
- o capatana de usturoi;
- 3 rosii;
- un pahar cu bere neagra;
- sare;
- piper;
- patrunjel.
- Legumele se spala, apoi se toaca: morcovii si ardeiul bulgaresc rondele, ceapa julienne, gogosarul bastonase, rosiile cubulete, iar usturoiul se curata si se zdrobeste cu lama unui cutit.
- Costita se taie in bucati mai mici.
- Intr-un vas termorezistent, se pun legumele si costita, se adauga sare, piper si un pahar de apa, apoi se baga la cuptor.
- Dupa 35 min, se scoate si se adauga un pahar cu bere.
- Se mai lasa 45 mine la cuptor.
- La sfarsit, se adauga patrunjel tocat.
- Se serveste cu piure de cartofi.
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu