De aceasta data am pregatit niste frigarui picante, marinate cu condimentul lichid picant Vegeta. Au fost perfecte pentru noi, care mancam picant.
Multumesc BuzzSTORE si Vegeta pentru sansa de a tasta noile condimente lichide.
#buzzstore; #buzzvegeta
#buzzstore; #buzzvegeta
INGREDIENTE:
- 500g muschiulet de pui;
- 1 ardei rosu;
- 4 cepe;
- 1 plic Condiment lichid picant pentru marinare Vegeta Grill;
- bete pentru frigarui.
MOD DE PREPARARE:
- Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste muschiuletul de pui.
- Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min.
- Intre timp, se pregatesc legumele.
- Ceapa se taie in 4, iar ardeiul se taie in cubulete mai mari.
- Se aleg cateva bete pentru frigarui, se ung cu ulei, apoi se pun pe rand: carne, ceapa, carne, ardei, etc.
- Se pregatesc intr-o tigaie grill, unsa cu ulei.
- Frigaruile se lasa cateva minunte pe cele 4 parti, pentru a se patrunde bine.
- Noi am servit cu o mancare de fasole verde.
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu