De aceasta am pregatit o friptura de curcan extrem de gustoasa, putin picanta, marinata cu Vegeta Grill barbeque, alaturi de legume.
#buzzstore; #buzzvegeta
INGREDIENTE:
- 2 aripi de curcan (550g);
- 4 cartofi;
- o jumate de ardei rosu;
- o jumatate de ardei galben;
- cateva rosii cherry;
- 100g ciuperci pleurotus;
- un pliculet Vegeta Grill - condiment lichid barbeque pentru marinare
MOD DE PREPARARE:
- Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste aripile de curcan.
- Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min.
- Intre timp, se pregatesc legumele.
- Cartofii se taie cubulete si ardeiul fideluta. Rosiile si ciupercile decat se spala.
- Aripile de curcan marinate se pun intr-un vas termorezistent.
- Cartofii se amesteca cu lichidul ramas in castron si o cana de apa, apoi se pun langa aripi.
- Se pune apa cat sa acopere cartofii, apoi se baga la cuptorul preincalzit, 1 ora.
- Aripile se intorc pana se rumenesc pe ambele parti.
- Dupa o ora, se adauga ardeiul, ciupercile si rosiile.
- Se mai lasa la cuptor 40-45min.
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu