In seara asta am pregatit o placinta delicioasa cu o aroma usoara de bere. O minunatie! Carnea a fost asa frageda, de se topea in gura si asta datorita condimentului lichid pentru marinare Vegeta.
#buzzstore; #buzzvegeta
INGREDIENTE:
- 500 g carne de vita;
- o ceapa rosie;
- un morcov;
- un plic condiment lichid cu bere pentru marinare Vegeta Grill;
- o lingura de ulei;
- piure de cartofi: 5 cartofi medii, 50g unt, 100ml lapte.
MOD DE PREPARARE:
- Carnea se taie cubulete potrivite.
- Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste carne.
- Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min.
- Intre timp, se pregateste piureul.
- Cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.
- Cand sunt gata, se scurge apa si se zdrobesc impreuna cu untul taiat cubuete si laptele, adaugat putin cate putin, amestecand continuu.
- Ceapa se taie fideluta, iar morcovul rondele.
- Carnea marinata se pune intr-o tigaie cu o lingura de ulei si se rumeneste.
- Cand si-a schimbat culoarea, se adauga ceapa si morcovul si se calesc putin, pana se inmoaie.
- Se adauga un pahar cu apa si se mai lasa 2-3 min pe foc, apoi se pune in 2 vase termorezitente, iar deasupra piureul de cartofi.
- Se baga la cuptor, pentru 40min, la foc potrivit.
- Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu