Am pregatit o friptura delicioasa, suculenta si frageta cu ajutorul condimentului lichid cu usturoi de la Vegeta.
Pentru asta trebuie sa multumesc BuzzSTORE si Vegeta pentru sansa de a tasta noile condimente lichide. #buzzstore; #buzzvegeta
INGREDIENTE:
- 500g pulpa de porc;
- 3 cepe;
- 1 plic Vegeta - condiment lichid cu usturoi pentru marinare;
- mustar - pentru sos.
MOD DE PREPARARE:
- Plicul cu condimente lichide se agita bine, apoi se toarna peste carne.
- Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min.
- Ceapa se taie in jumatati, se pune pe fundul unui vas termorezistent, apoi se aseaza carnea.
- Vasul se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la 160o, 2 ore.
- Dupa 2 ore, se scoate folia si se mai lasa 30 min pana se rumeneste.
- Sosul se pregateste din zeama de la carne si 2 linguri de mustar.
- Zeama de la carne se amesteca, pe foc, cu mustarul 2-3 min, pana se inrgroasa putin, apoi se pune intr-un bol.
- Se serveste cu piure de cartofi si salata verde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu