INGREDIENTE:
- o conopida;
- o jumatate de gogosar rosu;
- o cutie (300 g) porumb dulce;
- 50 g cascaval ras;
- 2 oua;
- sare, piper;
- sos: 200ml smantana lichida, o lingura smantana; 150g cascaval, 50 g mozzarella, un cub de unt.
MOD DE PREPARARE:
- Am fiert conopida in apa cu sare, 15min, apoi am asezat-o intr-un vas termorezistent.
- Am taiat gogosarul feliute si l-am adaugat peste conopida, apoi am pus si porumbul si am presarat cu sare si piper.
- Pentru sos, am pus untul in tigaie, am adaugat cascavalul si mozzarella date pe razatoare, apoi smantana, am amestecat si le-am lasat pe foc 2 min.
- Am adaugat sosul peste conopida.
- Am batut doua oua cu sare, le-am pus pe deasupra, apoi am presarat cascaval ras.
- Am bagat vasul 20 min in cuptr, pana s-a rumenit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu