INGREDIENTE:
- 500g spaghete;
- 70g unt;
- 100g cascaval;
- 100g branza de burduf;
- 200g telemea de vaca;
- 400ml smantana pentru gatit;
- 500g ciuperci congelate;
- sare roz de Himalaya si verdeturi de provence;
- piper.
MOD DE PREPARARE:
- Am dat telemeaua si cascavalul pe razatoare, iar branza de burduf am rupt-o in bucati mai mici.
- Am pus untul taiat cubulete intr-o tigaie wok si, cand s-a topit, am adaugat ciupercile congelate.
- Am lasat sa se inmoaie ciupercile si sa se evapore din apa, apoi am adaugat smantana pentru gatit, branzeturile si condimentele.
- Am fiert sosul 10 min.
- Intre timp, am pregatit spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj.
- La final, am adaugat spaghetele peste sos si le-am amestecat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu