INGREDIENTE:
- 250 g paste cu leurda;
- o ceapa;
- 150 g rosii uscate in ulei;
- o jumatate de conserva de rosii in suc;
- 3 linguri bulion;
- 3 linguri sos de rosii cu ardei (de casa);
- patrunjel;
- sare;
- piper.
MOD DE PREPARARE:
- Am pus apa la fiert cu sare, apoi am adaugat pastele si le-am lasat 7 min.
- Intre timp, m-am apucat de sos.
- Ceapa si rosiile uscate le-am taiat marunt.
- Am calit ceapa, apoi am adaugat rosiile uscate. Dupa ce s-au calit rosiile uscate, am adaugat celelalte ingrediente si 2 linguri de apa de la paste. Am potrivit gustul cu sare si piper si am lasat sa fiarba, pana au fost gata pastele, apoi am adaugat patrunjel tocat.
- Am adaugat pastele peste sos si le-am amestecat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu