INGREDIENTE:
- 700 g carne de vita;
- 2 cepe rosii;
- un ardei capia;
- un morcov;
- 2 linguri rosii la borcan;
- 2 linguri bulion;
- un cub Maggi de vita;
- sare, piper;
- usturoi granulat;
- boia dulce;
- patrunjel.
- Am taiat carnea bucati mai mici, am spalat-o, apoi am pus-o sa se prajeasca in putin ulei.
- Am curatat, spalat si tocat legumele.
- Intr-o cratita, separat, am pus apa la fiert, apoi am adaugat un cub de vita.
- Cand s-a prajit putin carnea, am adaugat ceapa, am lasat-o sa se caleasca si ea, apoi am adaugat si celelalte legume.
- Le-am calit putin si pe ele, apoi am adaugat apa fiarta, rosiile, bulionul si condimentele.
- Am lasat sa fiarba, am potrivit gustul cu sare si piper, apoi am adaugat patrunjel,
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu