INGREDIENTE:
- 1 kg carne de vita;
- 600 g piep de pui;
- 10 cartofi;
- 6 morcovi;
- 2 borcane castraveti murati;
- 2 borcane gogosari;
- 500 g mazare
- maioneza: 5 galbenusuri crude, 5 galbenusuri fierte, o lingura mustar, zeama de lamaie, putina apa minerala, sare, ulei
MOD DE PREPARARE:
- Am spalat cartofii, morcovii i-am curatat, apoi i-am pus, separat, in apa fiarta.
- Mazarea am pus-o in apa clocotita.
- Carnea am spalat-o, am taiat-o in bucati mai mari si am pus-o, in vase diferite, la fiert.
- Intre timp, am tocat castravetii si gogosarii, apoi i-am pus la scurs si m-am apucat de maioneza.
- Carnea am taiat-o marunt, la fel si legumele fierte.
- Am amestecat legumele cu carnea, am adaugat sare si maioneza.
- Am pus in 4 vase mari si am ornat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu