INGREDIENTE:
- 7 oua;
- 7 linguri zahar pudra;
- 3 linguri de lapte;
- 3 linguri de ulei;
- 3 linguri cacao;
- 7 linguri faina;
- un plic praf de copt.
- Am cernut faina si am amestecat-o cu praful de copt si cacao.
- Am mixat albusurile tare, amestecand cate o lingura de zahar.
- Cand s-au intarit, am adaugat galbenusurile (pe rand), laptele, uleiul, am amestecat bine cu mixerul intr-o treapta mica, apoi am adaugat, putin cate putin, faina, amestecand cu o spatula, de jos in sus.
- Am tapetat o forma de tort cu foaie de copt (diametrul de 28cm), am adaugat aluatul si am dat la cuptor pentru 25 min.
- Am verificat cu scobitoarea daca a fost gata si l-am lasat la racit pana a doua zi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu