INGREDIENTE:
- 9 oua;
- o cana de zahar;
- 2 cani faina;
- 3 pliculete zahar vanilat;
- esenta de lamaie;
- esenta de vanilie;
- 3 lingurite coaja de lamaie + portocala.
- Se separa albusurile de galbenusuri.
- Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
- Cand s-au intarit, se adauga zaharul, putin cate putin si se mixeaza bine de fiecare data, sa nu se mai simta zaharul.
- Se adauga ouale, pe rand, apoi zaharul vanilat, coaja de lamaie + portocala si esentele,
- Se mixeaza bine, apoi se adauga faina cernuta, putin cate putin si se amesteca cu o paleta, usor, de jos in sus.
- Se pregateste o forma pentru tort (diametrul 27cm) cu hartie de copt, se unge cu ulei si se adauga compozitia.
- Se baga in cuptorul preincalzit, pentru 30-35min sau pana cand este gata (se incearca cu o scobitoare).
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu