O reteta pentru provocarea "Weekend cu spor", initiata de Stefania.
Luna aceasta gazda este Margareta Cismasiu.
Ne-a provocat sa pregatim o reteta din urmatoarele categorii: Aperitive, Fel pricipal si Prajituri.
Prima reteta am ales-o din categoria "Aperitive" si va spun ca este minunata aceasta salata.
INGREDIENTE:
- 400 g paste (penne);
- 2 conserve de ton in ulei;
- o conserva de porumb dulce;
- 150 g mazare;
- 3 oua fierte;
- un galbenus pentru maioneza;
- o lingurita de mustar;
- sare;
- zeama de lamaie.
- Pastele se fierb conform indicatiilor de pe pachet.
- Mazarea se pune in apa fiarta si se fierbe cateva minute.
- Se pregateste maioneza dintr-un galbenus de ou, o lingurita mustar, sare si zeama de lamaie.
- Se amesteca pastele, mazarea, tonul, porumbul si maioneza.
- Se potriveste gustul cu sare si zeama de lamaie, apoi se da la frigider sa se patrunda mai bine aromele.
- Salata se serveste cu oua fierte, taiate felii.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu