- 250 g paste cu leurda;
- 2 cepe;
- un sfert de ardei rosu;
- un sfert de ardei galben;
- un sfert de ardei verde;
- o jumatate de conserva de rosii in suc;
- o conserva mica de ciuperci taiate;
- jumatate de piept de pui, ramas de la un pui la cuptor;
- sare;
- piper.
MOD DE PREPARARE:
- Am pus apa la fiert cu sare, apoi am adaugat pastele si le-am lasat 7 min.
- Intre timp, m-am apucat de sos.
- Ceapa si ardeiul le-am taiat marunt, apoi le-am pus la calit in putin ulei.
- Le-am lasat cateva minute, apoi am adaugat 3 linguri de apa de la paste, ciupercile scurse, carnea de pui taiata bucatele si rosiile. Am potrivit gustul cu sare si piper si am lasat sa fiarba, 15-20min, pana a scazut sosul.
- Am adaugat pastele peste sos si le-am amestecat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu