INGREDIENTE:
- 400 g macrou afumat (2 buc);
- 300 g porumb dulce (o conserva);
- 200 g sfecla rosie murata;
- o ceapa rosie;
- 4-5 linguri de maioneaza;
- 2 oua fierte;
- zeama de lamaie;
- rosii cherry si patrunjel - pentru decor.
- Am pus ouale la fiert, am taiat ceapa fideluta si am curatat pestele de oase si piele, apoi l-am taiat in bucati mai mici.
- Porumbul l-am scurs bine si l-am stropit cu zeama de lamaie, iar sfecla am taiat-o cubulete.
- Maioneza am facut-o rapid dintr-un galbenus crud, un varf de lingurita de mustar, ulei, sare si putina zeama de lamaie.
- La sfarsit, am amestecat maioneza cu sfecla rosie, apoi le-am asezat in straturi (sfecla, porumb, ceapa, peste) si am decorat cu rosii cherry si patrunjel.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu