INGREDIENTE:
- un blat de tort - reteta aici;
- 500 g crema mascarpone;
- 250g frisca lichida;
- 200g zahar;
- 350g capsune;
- o jumatate de ananas;
- Pentru sirop: o cana de apa + 3 linguri de zahar + esenta de vanilie.
- Pentru decor: 100ml frisca lichida + capsune.
- Se pun bucati mici de capsune si ananas intr-un blender si se mixeaza pana se obtine un piure.
- Frisca lichida se bate pana se intareste, iar crema mascarpone se mixeaza cu zaharul.
- Se amesteca cele 3 compozitii.
- Daca compozitia este prea moale, se adauga un plic de gelatina (se pregateste conform instructiunilor de pe ambalaj).
- Pentru sirop, se amesteca toate ingredientele si se fierb cateva minute.
- Blatul de tort se taie in 4, se insiropeaza fiecare felie, apoi se adauga crema.
- Pentru decor, am imbracat tortul intr-un strat de frisca, apoi am decorat cu capsune.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu