Faceți căutări pe acest blog

Mazare cu pulpe de pui afumate


INGREDIENTE:

  • 2 pulpe intregi de pui afumate;
  • 500g mazare;
  • 2 cepe;
  • 2 morcovi;
  • 4 rosii coapte;
  • 2 linguri bulion;
  • patrunjel;
  • sare;
  • piper.
MOD DE PREPARARE:
  1. Pulpele de pui se spala, apoi se taie in 2 si se pun la prajit in putin ulei.
  2. Se lasa cate 2-3 min. pe fiecare parte. 
  3. Separat, se pune apa la fiert.
  4. Ceapa taiata marunt se pune peste pulpe, se lasa cateva minute pana se inmoaie, apoi se adauga morcovii taiati cubulete.
  5. Cand s-au calit legumele, se adauga apa fiarta, apoi mazarea congelata, rosiile taiate cubulete, bulionul, sare si piper.
  6. Se lasa sa fiarba 45 min, iar, la sfarsit, se adauga putin patrunjel si se potriveste gustul cu sare si piper.
  7. Pofta buna!