Faceți căutări pe acest blog

Frigarui de pui picante, marinate cu Vegeta



De aceasta data am pregatit niste frigarui picante, marinate cu condimentul lichid picant Vegeta. Au fost perfecte pentru noi, care mancam picant. 
Multumesc BuzzSTORE si Vegeta pentru sansa de a tasta noile condimente lichide.
 #buzzstore; #buzzvegeta

INGREDIENTE:
  • 500g muschiulet de pui;
  • 1 ardei rosu;
  • 4 cepe;
  • 1 plic Condiment lichid picant pentru marinare Vegeta Grill;
  • bete pentru frigarui.

MOD DE PREPARARE:

  1. Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste muschiuletul de pui.
  2. Carnea se lasa la marinat in frigider, 30 min.
  3. Intre timp, se pregatesc legumele.
  4. Ceapa se taie in 4, iar ardeiul se taie in cubulete mai mari.
  5. Se aleg cateva bete pentru frigarui, se ung cu ulei, apoi se pun pe rand: carne, ceapa, carne, ardei, etc.
  6. Se pregatesc intr-o tigaie grill, unsa cu ulei.
  7. Frigaruile se lasa cateva minunte pe cele 4 parti, pentru a se patrunde bine.
  8. Noi am servit cu o mancare de fasole verde.
  9. Pofta buna!