Faceți căutări pe acest blog

Tarta cu mozzarella si ciuperci


INGREDIENTE:
  • 200 g faina;
  • 100 g unt;
  • 1 ou;
  • sare;
  • 2 linguri cu apa;
  • 400 g mozzarella;
  • 3-4 ciuperci champignon brune;
  • oregano.
MOD DE PREPARARE:
  1. Pentru aluat am amestecat faina cu untul, oul si sarea, apoi am adaugat si apa. Am framantat repede aluatul, apoi l-am invelit in folie si l-am bagat la frigider, pentru o ora.
  2. Mozzarella am taiat-o felii, iar ciupercile le-am feliat foarte subtire.
  3. Am uns o forma de tarta cu unt, am intins aluatul si l-am intepat cu o furculita, apoi am bagat tava in cuptor pentru 20 de minute.
  4. Am scos tava din cuptor, am adaugat feliile de mozarella, ciupercile si am presarat oregano uscat, apoi am bagat-o din  nou in cuptor pentru 10min sau pana cand se topeste si se rumeneste mozzarella.