Faceți căutări pe acest blog

Cartofi si piept de pui cu lamaie si parmezan


INGREDIENTE:
  • 500 g cartofi;
  • 500 g piept de pui;
  • o lingura ulei de masline;
  • condimente pentru pui;
  • sare cu ierburi;
  • piper;
  • o jumatate de lamaie;
  • parmezan ras;
  • patrunjel.



MOD DE PREPARARE:
  1. Pieptul de pui se spala, se taie cubulete, apoi se amesteca cu uleiul de masline, condimentele pentru pui, sare, piper.
  2. Cartofii se taie cubulete, se amesteca cu zeama de lamaie si sarea cu ierburi.
  3. Intr-un vas termorezistent, se pune pieptul de pui, cartofii si o cana cu apa.
  4. Se baga in cuptorul preincalzit pentru o ora. 
  5. Se scoate din cuptor, apoi se rade parmezan  pe deasupra si se pune patrunjel tocat.
  6. Pofta buna!













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu