O reteta pentru provocarea "Weekend cu spor", initiata de Stefania.
- Preparate din peste;
- Aperitive, gustari, snack-uri;
- Mic dejun.
INGREDIENTE:
- 4 oua;
- 4 linguri ulei;
- 4 linguri cu varf faina;
- 100 g sunca de pui;
- 100 g masline feliate;
- 80 g cascaval ras;
- 40 g branza cheddar rasa;
- o jumatate ardei capia;
- sare;
- piper.
MOD DE PREPARARE:
- Ouale se separa. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se incorporeaza galbenusurile frecate cu uleiul.
- In compozitia de oua se adauga faina cernuta, sare si piper.
- Sunca de pui si ardeiul se taie cubulete, apoi se adauga in compozitie, impreuna cu branza rasa si maslinele feliate.
- Compozitia se pune intr-o tava de cozonac si se baga la cuptor pentru 40min.
- Se lasa la racit cu cuptorul intredeschis, apoi se poate felia si servi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu