Faceți căutări pe acest blog

Fursecuri cu nuci si scortisoara


INGREDIENTE:

  • 200g faina;
  • 70g nuci pisate;
  • o lingurita scortisoara;
  • 2 linguri zahar pudra;
  • 2 lingurite coaja de lamaie+portocala;
  • 2 pliculete zahar vanilat;
  • 150g margarina Rama Savoare de Unt;
  • 1 ou
MOD DE PREPARARE:
  1. Se amesteca faina cu nucile, scortisoara, zaharul si coaja de lamaie+portocala, apoi se adauga margarina taiata cubulete si oul, se framanta aluatul si se da la frigider cel putin o ora.
  2. Cand se scoate din frigider, aluatul se intinte intr-o foaie subtire si se taie cu forme diferite.
  3. Se aseaza formele intr-o tava cu hartie de copt si se baga in cuptor 12-15 min, depinde de grosimea lor.
  4. La sfarsit, se presara zahar pudra peste fursecuri.