Faceți căutări pe acest blog

Pulpe de pui cu ceapa caramelizata


INGREDIENTE:
  • 5 pulpe de pui;
  • 2 cepe;
  • 100ml ulei;
  • 200ml bulion sau pasta de tomate;
  • o lingurita de zahar;
  • sare;
  • piper;
  • patrunjel.

MOD DE PREPARARE:
  1. Pulpele de pui se spala, se dau cu sare si piper, apoi se pun intr-un vas termorezistent cu un pahar de apa si se baga la cuptor, 45-50min.
  2. Dupa 30min, se intorc pe cealalta parte.
  3. Intre timp, se pregateste sosul de ceapa.
  4. Ceapa se toaca si se prajeste in ulei, pana se rumeneste. 
  5. Se adauga bulionul si putin zahar, amestecandu-se continuu.
  6. Pulpele se servesc cu sos de ceapa si patrunjel tocat deasupra.
  7. Pofta buna!











Un comentariu: